+31(0)657 433 765 & +31(0)654 954 191 info@bnnproscan.nl

Dedicated to Customization

Onze Producten

Onze producten zijn niet uniek, maar wel uniek in hun kwaliteit. Zonder het te weten worden de instrumenten van onze leveranciers op grote schaal toegepast voor kwaliteits controle van producten die we dagelijks gebruiken, maar ook voor de kwaliteits controle van massa producties. De robuuste materialen maken toepassingen mogelijk onder zware omstandigheden zoals raffinade-rijen, vrachtvervoer, en landbouw. Kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Onze Kracht

Groot zijn door klein te blijven, Klein in het grote. Omdat we niet opzij gaan voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, staan we voorop bij grote projecten. Successen worden vooraf gegaan door inventiviteit, durf en doorzetten. Kleine stapjes met grote afrdukken na laten, nieuwe producten en toepassingen zijn hieruit ontstaan. Doelgericht werken we naar het haalbare.

Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid is wat we bieden maar ook kunnen leveren. Onafhankelijk netwerk gebruik voor uw applicatie en calibraties zonder netwerkdeling van uw data. Uw data en applicaties zijn uw eigendom. Maar toch de flexibiliteit voor Remote Assistentie voor diagnose, support en onderhoud zonder direct een monteur aan de deur.

Toegevoegde waarde

Co-development, consultancy en calibratie support,met de mogelijkheid en flexibiliteit om te proberen wat nog niet gedaan is.

B&N ProScan probeert ook een bijdrage aan het klimaat te leveren door zoveel als mogelijk kilometers te vermijden. Remote verbinding biedt hierbij de oplossing. De klant betaalt geen voorrijd kosten en voor remote ondersteuning rekent B&N ProScan een voordelig tarief.

Dedicated to Customization

NIR and Beyond, Always Wavelengths Ahead

B&N ProScan is een jong, dynamisch, groeiend bedrijf en heeft een specifieke missie waarbij het grote doel is om meet en test instrumenten merkonafhankelijk aan te bieden, waardoor niet de producent bepaalt wat gebruikt moet worden maar juist de klant centraal staat bij het maken van de juiste keuze. Laboratorium, At-line en Inline spectrometers, miniatuur spectrometers voor snelle product identificatie en grond en gewas onderzoek. En instrumenten voor granen en bloem testen en metigen, B&N ProScan is het juiste adres voor het juiste advies voor een eerlijke prijs.

  • Maatwerk 95% 95%
  • Software 60% 60%
  • Onderteuning 80% 80%
  • Hardware 90% 90%
Marcel van den Broek

Marcel van den Broek

Co-Owner

 

Al sinds 1989 actief met NIR , als gebruiker verantwoordelijk voor applicatie ontwikkeling en onderhoud. Vervolgens sinds 1992 in een commerciële rol om NIR en NIR applicaties toe te passen en te ondersteunen.

B&N  ProScan heeft de vrijheid geboden om dat met NIR te doen waar anderen een te hoge drempel legden. En te groeien in de wereld van instrumentatie en service, met als resultaat een scala aan tevreden gebruikers en nieuwe applicaties.

Ik hoop u snel te ontmoeten

Marcel van den Broek

 

Niek van Niekerk

Niek van Niekerk

Co-Owner

 

Sinds begin 80-er jaren actief met NIR , aan de basis van de meeste applicaties. Sinds het begin van deze eeuw zelfstandige voor verkoop en service van de InfrAalyzer base in Benelux. B&N ProScan was een opstap naar continuïteit in de toekomst met grootse uitdagingen.

 

Hopelijk tot snel

 

Niek van Niekerk