+31(0)657 433 765 & +31(0)654 954 191 info@bnnproscan.nl

NIR and Beyond, Always a Wavelength Ahead...

Unity Scientific NIR spectrometrie

Unity Scientific, een KPM Analytics-bedrijf, is een toonaangevende leverancier van analyse-instrumenten voor Nabij-infrarood (NIR), geautomatiseerde natte chemie en apparatuur voor graan rheologie. 

Unity Scientific heeft haar hoofdkantoor in Milford, MA, VS en een ander direct verkoopkantoor in Weiler bei Bingen, Duitsland. Onze medewerkers hebben een diepgaande kennis van het ontwerpen, produceren en ondersteunen van onze technologieën en hebben gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. 

Unity biedt de oplossing voor NIR spectrometrie en Chemometrische calibratie software.

Unity SpectraStar XT NIR Spectrometer

 

De SpectraStar ™  Near Infrared Analyzers (NIR) bieden een snelle, atline analyse van ongemalen, gedeeltelijk gemalen of gemalen monsters, evenals vloeistoffen en suspensies. Met werldwijd meer dan 2500 NIR-analyzers in het veld bieden SpectraStar-analyzers betrouwbare gegevens voor productie- en onderzoekstoepassingen. Typische componenten die worden gemeten zijn vocht, eiwit, vet, suiker en vezels, evenals moeilijkere parameters zoals as en aminozuren, in minder dan 30 seconden.

Unity Calibratie Software UCAL

Unity Scientific ontwikkelt doelgerichte software die is ontworpen om de NIR-analyse van natuurlijke producten te ondersteunen. Het ontwerp en de functiesets van de softwarepakketten zijn ontworpen om zowel experts als beginners toegang te bieden tot geavanceerde algoritmen en methoden. Door ons te concentreren op onze belangrijkste toepassingsgebieden, kunnen we intuïtieve software ontwerpen en leveren met uitzonderlijke prestaties. Het eindresultaat zijn best presterende oplossingen die robuust, betrouwbaar en consistent nauwkeurig zijn.

Unity biedt een breed scala aan kalibratieopties, zodat u meteen kunt beginnen met analyseren. We kunnen uw bestaande kalibraties gemakkelijk overbrengen van andere systemen zoals FOSS® en NIRSYSTEMS®, Perten en Bruker in enkele minuten met de mogelijkheid om uw database verder uit te breiden. Als u een nieuwe kalibratie start, helpt Unity u bij het ontwikkelen van een aangepaste kalibratie. Onze softwarepakketten maken de implementatie en ondersteuning van uw kalibraties eenvoudig en intuïtief.